Başbakan'a suikast uyarısı

MHP Lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. İşte Bahçeli'nin konuşmasının satır başları:  Milletçe hüsran verici bir dönemi yaşıyoruz. Bu siyasi anlayış tarafından toplumsal huzurun kökü kurutulmaktadır. Birliğimizin tutkalı olan aidi

Başbakan'a suikast uyarısı
MHP Lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.
 
İşte Bahçeli'nin konuşmasının satır başları: 
 
Milletçe hüsran verici bir dönemi yaşıyoruz. Bu siyasi anlayış tarafından toplumsal huzurun kökü kurutulmaktadır. Birliğimizin tutkalı olan aidiyet duygusu gevşetilmektedir. Türk milleti ciddiye alınması gereken vahim bir durumla karşı karşıyadır.
 
Başbakan savaş boyaları sürerek milletimizi birbirine düşürmek için vaziyet almıştır. Kişisel hürriyetlere gösterilen tahammülsüzlükler üst üste gelmiştir. Örnek alınan, hayranlık uyandıran bir ülke haline geldiğmiz söylemlerinin palavra olduğu ortaya çıkmıştır.
 
Gözünü hırs bürümüş politikacılar için siyaset tramvaydır zamanı geldiğinde de inecekler. Vatanda sadece seçimden seçime hatırlanıyor.
 
Milli iradeyi kendi işlerine geldikleri gibi anlayanlar. Bunlar ki konuşunca mangalda kül bırakmazlar. Dün söyleneni bugün yalanlamak. Bunların tipik alışkanlıklarıdır.
 
AK Parti'yi takip edenler bunları görecektir. Riya, iftira bunların işidir.
 
GEZİ PARKI
 
Taksim Gezi Parkı'nda yaşananlara bakın. Özellikle şunun altını çizmeliyim ki, Başbakan olayları kışkırtmak için elinden geleni yapmıştır. Aşağılayan, küçümseyen tavırlar Türkiye'nin rotasını şaşırtmıştır.
 
Milletçe hüsran verici bir dönemi yaşıyoruz. Bu siyasi anlayış tarafından toplumsal huzurun kökü kurutulmaktadır. Birliğimizin tutkalı olan aidiyet duygusu gevşetilmektedir. Türk milleti ciddiye alınması gereken vahim bir durumla karşı karşıyadır.
 
Başbakan savaş boyaları sürerek milletimizi birbirine düşürmek için vaziyet almıştır. Kişisel hürriyetlere gösterilen tahammülsüzlükler üst üste gelmiştir. Örnek alınan, hayranlık uyandıran bir ülke haline geldiğmiz söylemlerinin palavra olduğu ortaya çıkmıştır.
 
Başbakan Erdoğan bu saatten sonra ülkeyi nasıl yönetecek? Demokrasi çağrılarına yanıtsız bırakan. Başbakan bundan sonra herkesin saygısını nasıl kazanacak.
 
Başbakan Erdoğan kendisine yönelik kızgınlıkları arttırmıştır.
 
Şüphesiz üç beş ağacın ötesinde bir şeydir. Bu işin çok boyutu vardır. Bildik despotları aratmayan tavrı ülkemizi karıştırmıştır.
 
Gözaltına alınanların sayısı da artmıştır. Taksim'de şiddet tırmanmış. Masum vatandaşlarımız dağlanmıştır.
 
AKP yönetimi yanar dönerdir. Dün öyle bugün böyledir. Başbakan Erdoğan Taksim'den çıkan sese kulak tıkamaktadır.
 
Sözüm ona sanatçılarla buluşması oyalama taktiğidir. Başbakan Erdoğan bu milletle kafa mı bulmaktadır.
 
İstanbul gecelerinde boy gösterenler, dizi setinden çıkanlar Başbakan Erdoğan'la görüşüyor. Bunların hepsi birer oyundur. Bu bir operasyondur.
 
Kanaatimiz odur ki; Başbakan Erdoğan bu olayların devamını istemektedir. Kendi partisinin zayıflağını böylece örtecek.
 
Taksim Gezi Parkı bu yüzden altın fırsat değerinde bulunmuştur. Erdoğan bugün içine düştüğümüz toplumsal krizi hazırlayanlardan biri olduğunu gizleyemeyecektir. Türkiye'deki medya tam bir oyuncağa çevrilmiş, hemen hepsi susturulmuştur. AKP'nin Avrupa Parlamentosu ile ters düşmesi bununla ilgilidir.
 
Avrupa Birliği PKK'lıları koruyup kollarken Başbakan nerede gezmekteydi? Her konuşmasında geçmişi bugüne taşıyarak karşıtlıkları diriltmesi, dünde kalan itilafları yeniden hatırlatması rastlantı değildir. Son günlerde yapılan en büyük kötülük birbirine yabancılaşan bir Türkiye fotoğrafı konulmaktadır.
 
AKP'ye oy verenler asıl oyunun senaristinin Başbakan olduğunu görmelidir. AKP safındakileri kahram demek halka terörist demek olamaz. Taksim'dekilerin ayıklanması gerekirken milleti mitinge taşımak mesafeleri iyice açacaktır. AKP'lilerin mitingi uçuk rakamları sunmaları çaresizliklerini göstermektedir. Varsayalım 1 milyonu zorla taşıdınız ne işe yarayacak? Dayanma güçleri varsa MHP'nin toplantılarını izlemeli ve milli irade ile tanışmalıdır.
 
Başbakan Erdoğan Türk milletini ayırmaktadır. imralı canisinin 29 yılda yapamadığı kötülüğü hayata geçirmek için mücadele vermektedir. Demokrasilerde yılgınlık ve seçeneksizlik yoktur. Türkiye'nin AKP ile yollarını ayırma vakti gelmiş ve geçmektedir. Erdoğan milleti ayırmadan gitmelidir. TOMACI AKP'ye tahammül kalamamıştır.
 
BAŞBAKAN'IN TEŞEKKÜRÜNÜ KABUL ETMİYORUZ
 
Türkiye daha fazla dara düşerse demokratik adımlar harekete geçirilmelidir. Geçtiğimiz hafta sonunda AKP'nin iki açıkhava toplantısı yapılmıştır. Başbakan'ın zırvalarından daha önemlisi 3 hilal ve bozkurt amblemlerinin bazı alçaklar tarafından sallanmasıdır. Başbakan MHP'lilere teşekkür etmiştir. Başbakan'ın teşekkürünü kabul edecek hiçbir dava arkadaşım yoktur. 
 
AKP'nin mitinginde 3 hilalimizi ve bozkurt simgemizi çalanlar MHP'li olmadığına göre Başbakan sokak serserilerine teşekkür etmiş sayılacaktır. Bunu tarafımızdan hoş görülmesi düşünülemeyecektir. bunda kimlerin parmağı olduğu bellidir.
 
BAŞBAKAN'A SUİKAST
 
Başbakan siyasi ahlaksızlığın hesabını vermeli, özür dilemeli paralı askerlerini yargıya teslim etmelidir. Biz de bu durumu yargıya taşıyarak hesabını soracağız. Başbakan Erdoğan şayet bu tezgahtan haberi yoksa tehlike ile karşı karşıdadır.
 
Başbakan'ın konuşma yaptığı platforma çok yakın alanda konuşanların tuzağa düşürme ihtimali fazladır. Kiralık pankartçılar başbakanın dibine kadar girmişse suikastçiler de girebilecektir. 25 metreden 25 kuruşu vurabileceklerdir. Birilerinin kötü niyetle fırsat gözlediğini ihmal etmemelidir. Menderes'in asılmasını Özal'ın zehirlenmesini malzeme yapanlar Erdoğan'ın vurulmasını mı hazırlanıyor?
 
Muhterem hatıralarında destanların izleri vardır. 3 hilal dün Ulubatlı'nın elinde fetih ruhuydu bugün milliyetçilerin elinde. Ancak hak edenin elinde anlam kazanacaktır.
 
Bunlardan Başbakan Erdoğan'ın anlam çıkarmasını beklemek nafile olacaktır. Erdoğan'a gerçekleri ifade etmek istiyorum. Milliyetçi hareket Türkiye'nin ebedi birliğinin simgesidir. Türk milliyetçilerinin etnik ve mezhep temelinde çatışmaya çekmek için yapılanlar malumdur. Erdoğan'ın kışkırtmalarına rağmeb bu oyun boşa çıkarılacaktır.
 
KÜRT KONFERANSI
 
Diyarbakır'da sözde Kuzey Kürdistan Konferansı adıyla kepazelik sergilenmiştir. Başbakan bu konuya hiç değinmemiştir. PKK ve siyasi temsilciler Türkiye'yi çoktan bölmüştür. Hükümetten hala hareket yoktur. Aziz milletim Taksim'de meşgul edilirken altımızdaki vatan toprağının kaydığını görmelidir.
 
İmralı canisinin talimatlarıyla Diyarbakır'da yapılan konferans millete hakarettir. Acaba Başbakan ve takımı Gezi Parkı'nı PKK ile birlikte dikkatleri başka yöne çekmek için mi yapmıştır. İmralı canisine söz vermiş midir? Sayın Cumhurbaşkanı neden sessizdir. Birileri vatanımızda toplantı yapmakta ve milli birliğimize kafa tutmaktalar.
 
ERDOĞAN GEZİ PARKI İLE TERÖRİSTLER RAHATA ERMİŞTİR
 
Konferansta Kürdistan'a statü, ana dilde eğitim ve Kürtçe'ye resmi dil talebi istenmiştir. Artık hiçbir günün kendilerini inkar edemeyeceklerini ifade etmekteler. Başbakan Erdoğan Gezi Parkı ile uğraştıkça teröristler rahata ermiştir.
 
ÖBÜR DÜNYADA BİLE YAKANA YAPIŞIRIZ
 
Parti olarak kumpasın içinde olduğumuzu düşünüyoruz. Ne kadar soysuz varsa belini doğrultmuştur. Eğer Türk milletini mahvedecek vaatlerde bulunmuşsa değil bu dünyada öbür dünyada bile yakasından tutmazsak namerdiz.
 
BAŞBAKAN AKILLI OL YOKSA...
 
Başbakan akıllı ol yoksa Türk milliyetçileri aklını başına getirir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler