Başbakan'a Soma için yardım çeki!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyeti kabul etti. TOBB üyeleri, Soma’daki aileler için toplanan yardım çekini Başbakan Erdoğan’a takdim etti. Başbakan Erdoğan, Beylerbeyi Sarayı’nda Türkiye Odalar ve Bors

Başbakan'a Soma için yardım çeki!
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyeti kabul etti. TOBB üyeleri, Soma’daki aileler için toplanan yardım çekini Başbakan Erdoğan’a takdim etti.
 
Başbakan Erdoğan, Beylerbeyi Sarayı’nda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyeti kabul etti. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın da bulunduğu görüşme yaklaşık 1 saat sürdü. Görüşme sırasında TOBB üyeleri tarafından Soma için toplanan 16 milyon 838 bin 164 liralık çek, Başbakan Erdoğan’a takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler