Başbakan'a bombalı tuzak!

Diyarbakır'da Başbakan Erdoğan'ın gelişini protesto etmek isteyen bir gurup lastik yakıp yolu trafiğe kapatırken, olay yerine gelen polis ekipleri kutu içerisinde el yapımı olarak hazırlanmış bomba düzeneği buldu.12 Haziran seçimleri için bugün Diyarbakır

Başbakan'a bombalı tuzak!

Diyarbakır'da Başbakan Erdoğan'ın gelişini protesto etmek isteyen bir gurup lastik yakıp yolu trafiğe kapatırken, olay yerine gelen polis ekipleri kutu içerisinde el yapımı olarak hazırlanmış bomba düzeneği buldu.

12 Haziran seçimleri için bugün Diyarbakır'a gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gelişini protesto etmek isteyen bir grup, Bağlar dört yıl mevkiinde yol ortasına attıkları lastikleri yakarak yolu trafiğe kapattı. Grup yola molotof kokteyli de atarken, içinde molotof kokteyli olan bir poşeti de yol kenarında bıraktılar. Olay yerine gelen polis ekipleri, cadde ortasında bırakılmış plastik bir kutu buldu.

Bomba imha uzmanları tarafından yapılan incelemede kutu içerisinde el yapımı olarak hazırlanmış bomba düzeneği bulundu. Bulunan paket incelenmek üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, yakılan lastik ise polis panzerinden sıkılan tazyikli su ile söndürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler