Başbakan: ''Youtube ve Facebook kapatılır''

 "GEREKİRSE FACEBOOK VE YOUTUBE KAPATILIR""İnternet yasasına malum çevreler itiraz ettiler. Yapabileceğimiz kadarını yaptık. O alanda da 30 Mart'tan sonra atacağımız yeni adımlar var. Acaba dünya ne der falan... Benim ve bazı arkadaşlarımın bu konuda kara

Başbakan: ''Youtube ve Facebook kapatılır''

 "GEREKİRSE FACEBOOK VE YOUTUBE KAPATILIR"

"İnternet yasasına malum çevreler itiraz ettiler. Yapabileceğimiz kadarını yaptık. O alanda da 30 Mart'tan sonra atacağımız yeni adımlar var. Acaba dünya ne der falan... Benim ve bazı arkadaşlarımın bu konuda kararlılığımız var. Bu konuda kararlılığımız var. Bu milleti Youtube'a Facebook'a yedirmeyiz. Kapatılmaları da dahil. Çünkü bu insanlar kazançları için her türlü ahlaksızlığı, ajanlığı, casusluğu teşvik ediyorlar. Bunun bir sınırı yok. Böyle bir özgürlük anlayışı olamaz. Bizim ilk etaptaki hedefimiz karar mekanizmalarını temizlemek. Çünkü temizlediğimiz takdirde yavaş yavaş aşağıya doğru inecektir. Ondan sonra asıl korku onları alacak. Çünkü karar mekanizmalarındaki ağabeyler yok olunca o zaman korku bacayı saracak. Bir de yargı mekanizması onların düşündüğü şekilde oluşmayınca o da tabi onları ciddi manada vuracaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem