Başbakan tutuklu Trabzonlu için devrede

 Rusya’da  tutuklu bulunan Trabzonlu işadamının kurtarılması için başbakan devrede11 Ekimde Rusya’da gülünç bir suçlama ile  tutuklanan ve ögünden beri hapiste yatan Trabzonlu işadamı Mevlüt Baykal Bulut için umut ışığı doğdu. Geçtiğimiz günlerde  Rize R.

Başbakan tutuklu Trabzonlu için devrede

 Rusya’da  tutuklu bulunan Trabzonlu işadamının kurtarılması için başbakan devrede

11 Ekimde Rusya’da gülünç bir suçlama ile  tutuklanan ve ögünden beri hapiste yatan Trabzonlu işadamı Mevlüt Baykal Bulut için umut ışığı doğdu. Geçtiğimiz günlerde  Rize R.T Erdoğan Üniversitesinin açılış törenine katılmak için Trabzon’a gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a konu ile ilgili bilgi verildi.

 Trabzon Belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu havalimanında başbaşa görüştüğü Başbakan Erdoğan'dan tutuklu Trabzonlu işadamı Bulut’un en azından tutuksuz yargılanmasını sağlamak için yardım istedi.

Başbakan Erdoğan Trabzon Belediye başkanı Gümrükçüoğluna yardım  sözü verirken konuu araştıracağını söylerken, Rusya’da tutuklu bulunan Trabzonlu işadamı Mevlüt Baykal Bulut’un en azından tutuksuz yargılanmasını sağlamak için Rus yetkililerle görüşecek

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem