| Keşfet
Gündem Yayın tarihi: 19 Şubat 2016 12:02 Güncellenme tarihi: 14 Nisan 2026 13:33

Başbakan olay yerine gitti

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'da 28 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısının düzenlendiği alana karanfil bıraktı. Davutoğlu, daha sonra GATA'da düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'da 28 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısının düzenlendiği alana karanfil bıraktı. Davutoğlu, daha sonra GATA'da düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve İçişleri Bakanı Efkan Ala ile beraber Ankara'da 28 kişinin hayatını kaybettiği olay yerine karanfil bıraktı. Başbakan ve beraberindekiler bir süre dua da etti. Davutoğlu daha sonra ise 14 kişi için Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) düzenlenen törene katıldı.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen törene Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcıları Yalçın Akdoğan, Tuğrul Türkeş, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları ile şehit aileleri ve çok sayıda askeri yetkili katıldı. Törenin ardından kimlikleri tespit edilen şehitlerin cenazeleri ailelerine teslim edildi. GATA'dan cenaze araçları ve askeri araçlarla çıkarılan cenazeler memleketlerine gönderildi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!