Başbakan o adamların peşinde

Dün Kazlıçeşme'de miting yapan Başbakan Erdoğan okul müdürleri ve üniversiteleri araştıracaklarını belirtti; 'Çocuklarımızı yavrularımızı emanet ettiğimiz okul müdürlerini araştırıyoruz' dedi. Kazlıçeşme'deki mitingi sırasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğa

Başbakan o adamların peşinde
Dün Kazlıçeşme'de miting yapan Başbakan Erdoğan okul müdürleri ve üniversiteleri araştıracaklarını belirtti; 'Çocuklarımızı yavrularımızı emanet ettiğimiz okul müdürlerini araştırıyoruz' dedi.
 
Kazlıçeşme'deki mitingi sırasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ilginç açıklamalarda bulundu. Taksim Gezi Parkı direnişine atıflarda bulunan Erdoğan okullara ve üniversitelere gözdağı verdi. Direnişe destek olan öğrencilerden yola çıkarak konuşan Erdoğan, okul yönetimlerini suçlar nitelikte ifadeler kullandı ve 'Çocuklarımızı yavrularımızı emanet ettiğimiz okul müdürlerini araştırıyoruz. Biz onlara yavrularımızı emanet ettik, ilim öğrensinler diye. Birilerinin gösterilerine gönderin diye değil. Aynı şey üniversiteler için de geçerli. İmtihan günü gelmeyin, Gezi'ye gidin diyorlar. Tencere tava çalanlar, hava mı görmek istiyorsunuz. Buyurun size hava' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem