| Keşfet
Gündem Yayın tarihi: 02 Temmuz 2010 17:45 Güncellenme tarihi: 14 Nisan 2026 15:24

Başbakan kucak dansı yaptırdı!

İtalya'nın 73 yaşındaki Başbakanı Silvio Berlusconi'nin, resmi ziyaret için gittiği Brezilya'da da bir  skandala imza attığı iddia edildi.Berlusconi'nin yardımcıları bu iddiayı reddederken, dansın sadece "kısa bir yerel dans" olduğunu öne sürdüler.Ancak b

İtalya'nın 73 yaşındaki Başbakanı Silvio Berlusconi'nin, resmi ziyaret için gittiği Brezilya'da da bir  skandala imza attığı iddia edildi.

Berlusconi'nin yardımcıları bu iddiayı reddederken, dansın sadece "kısa bir yerel dans" olduğunu öne sürdüler.

Ancak bir internet sitesinin, o gece tutulan dansçılardan birinin 2 bin liranın üzerindeki hesap makbuzunu yayınlamasıyla, Berlusconi zor durumda kaldı.

Berlusconi'nin odasındaki partinin tüm gece sürdüğünü söyleyen dansçı Alexandra Valenca, Berlusconi'nin Brezilyalı dansçılarıı İtalya'ya götürmek istediğini söylediğini belirtti.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!