Başbakan kaçırılan askerler için ne dedi?

Başbakan Erdoğan, Diyarbakır'da kaçırılan askerlerle ilgili soruya 'bunlar sürece zarar vermek isteyenlerin yaptığı eylemler' şeklinde cevap verdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Adnan Şenses'i ziyaret ettikten sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Di

Başbakan kaçırılan askerler için ne dedi?
Başbakan Erdoğan, Diyarbakır'da kaçırılan askerlerle ilgili soruya 'bunlar sürece zarar vermek isteyenlerin yaptığı eylemler' şeklinde cevap verdi.
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Adnan Şenses'i ziyaret ettikten sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Diyarbakır'da kaçırılan askerlerle ilgili bir soruya yanıt veren Erdoğan, "Zaten bunlar sürece zarar vermek isteyenlerin yaptığı eylemler. Hakkari eylemleri yine aynı şekilde sürece zarar vermek isteyenlerin attığı adımlar, yaptığı eylemler. Bunlar da onun bir benzeridir. Fakat her harükalerde tabii biz bu oyuna gelmeden sürece devam edeceğiz. Biran önce askerlerimizi bırakmaları. Başka bir söylenecek bir söz yok" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler