Başbakan Hemşerileriyle birlikte

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, memleketi Rize'de kurulan bayramlaşma çadırında hemşehrileri ile bayramlaşıyor.Kurban Bayramı tatilini geçirmek üzere dün akşam Rize'nin Güneysu ilçesi Merkez Mahallesi'ndeki evine gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, öğle s

Başbakan Hemşerileriyle birlikte

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, memleketi Rize'de kurulan bayramlaşma çadırında hemşehrileri ile bayramlaşıyor.

Kurban Bayramı tatilini geçirmek üzere dün akşam Rize'nin Güneysu ilçesi Merkez Mahallesi'ndeki evine gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, öğle saatlerine kadar evinden çıkmadı. Öğleden sonra makam aracıyla evinden ayrılan Erdoğan, Güneysu ilçe merkezine geldi. Başbakan Erdoğan, burada kendisini bekleyen Gürcistan Mağdur Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nuriye Kaputoğlu ile görüştü. Gürcistan'daki cezaevlerinde hala 13 Türk vatandaşının kaldığını belirten Kaputoğlu, Başbakan'dan Gürcistan makamları ile temasa geçerek bunların cezaevinden çıkartılması talebinde bulundu. Erdoğan, daha sonra Rize'deki TOKİ konutları ile ilgili şikayeti bulunan bir vatandaşı dinledi. Erdoğan, kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen hemşehrilerini de kırmazken, buradan partisinin Rize il merkezindeki Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan bayramlaşma çadırında düzenlenen bayramlaşma törenine katılmak üzere Rize il merkezine hareket etti. Cumhuriyet Meydanı'nda Başbakanın bayramlaşma törenine katılacağını haber alan Rizeliler çadıra akın ederken, kısa süreli izdiham yaşandı. Çadırdaki bayramlaşma töreninden basın mensuplarının kısa süreliğine görüntü almasına izin verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem