Başbakan Erdoğan'la sürpriz görüşme!

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe'deki çalışma ofisinde özel bir güvenlik toplantısı yapıyor. Toplantıda son zamanların en kritik konuları konuşuluyor. TOPLANTININ KONU BAŞLIKLARI OLDUKÇA GENİŞ Devletin zirvesi bugün yüksek güvenlik toplantısında

Başbakan Erdoğan'la sürpriz görüşme!

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe'deki çalışma ofisinde özel bir güvenlik toplantısı yapıyor. Toplantıda son zamanların en kritik konuları konuşuluyor.
 
TOPLANTININ KONU BAŞLIKLARI OLDUKÇA GENİŞ
 
Devletin zirvesi bugün yüksek güvenlik toplantısında bir araya gelirken zirveye yeni İçişleri Bakanı Muammer Güler ilk kez katılıyor. Gündem ise oldukça yoğun; PKK'nın silah bırakması için İmralı ile yapılan görüşmeler, Ankara'da ABD elçiliğine yapılan canlı bombalı saldırı, İsrail'in Suriye'yi bombalaması ve TSK'daki tutuklu muvazzaf askerlerin durumu zirvede öne çıkan konu başlıkları.
 
İLK KEZ BU KADAR GENİŞ KAPSAMLI
 
Başbakan Erdoğan, buradaBaşbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın katılımıyla toplantı yapıyor. Toplantıya katılanlar dikkate alındığında ilk kez bu kadar geniş kapsamlı güvenlik toplantısı yapıldığı gözlerden kaçmıyor.
 
ÖNCEDEN PLANLANDI AÇIKLAMASI
 
Toplantının, daha önceden planlanmış rutin bir güvenlik toplantısı olduğu öğrenildi. Saat 14.15'te başlayan toplantı basına kapalı olarak devam ediyor.
 
Ortadoğu'daki olaylardan İmralı görüşmelerine birçok konunun konuşulduğu toplantıdan çıkacak sonuçlar merak konusu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem