Başbakan Erdoğan'dan Kerry çıkışı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gazze'ye yapacağı ziyaretin ertelenmesinin söz konusu olmadığını belirterek, ''ABD Dışişleri Bakanı Kerry'in açıklaması şık olmadı. Zaten Hükümet Sözcümüz ve Başbakan Yardımcımız gereken cevabı verdi'' değerlendirmesinde bul

Başbakan Erdoğan'dan Kerry çıkışı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gazze'ye yapacağı ziyaretin ertelenmesinin söz konusu olmadığını belirterek, ''ABD Dışişleri Bakanı Kerry'in açıklaması şık olmadı. Zaten Hükümet Sözcümüz ve Başbakan Yardımcımız gereken cevabı verdi'' değerlendirmesinde bulundu.

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Gazze ziyaretini ertelemesinin daha iyi olacağını söylemişti.
 
Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla çocukları kabul ettikten sonra gazetecilere yaptığı açıklamada Gazze ziyaretinin gerçekleşeceğini ve ertelemenin söz konusu olmadığını, ziyaret tarihinin ise ABD dönüşünden sonra netleşeceğini söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem