Başbakan Erdoğan'dan flaş açıklamalar!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Haliç Kongre Merkezindeki Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı Bölge Toplantısı'nda konuşuyor. İşte Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından önemli satır başları; Birazdan isimlerini açıklayacağımız ve kendilerini tanıtacağımız tüm

Başbakan Erdoğan'dan flaş açıklamalar!
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Haliç Kongre Merkezindeki Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı Bölge Toplantısı'nda konuşuyor. İşte Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından önemli satır başları;
 
Birazdan isimlerini açıklayacağımız ve kendilerini tanıtacağımız tüm yol arkadaşlarımla inşallah şehirlerimizde yeni bir dönemi başlatmış olacağız. Şimdiden belediye başkan adaylarımıza başarılar diliyorum. İki kez grup toplantımızda, bir kez il başkanları toplantımızda, biri Muğla'da toplamda 47 ilin adaylarını açıklamış oluyoruz. Bugün açıklayacağımız adaylarla birlikte 68 adayın tanıtımını gerçekleştirmiş olacağız. Geriye 13 ilimiz kalıyor. Bu 13 ilimizi de en kısa zamanda belli bir takvim içinde kamuoyuna duyuracağız.
 
"KİMSE YARIŞAMAZ"
 
Seçimlere belediyecilik alanlarındaki yıllara sari tecrübemizle giriyoruz bu seçimlere bizi bizden ziyade anlatacak ederlerimizle plan ve projelerimizle giriyoruz. AK Parti lafla seçime girmiyor. Projeleriyle seçime giriyor. Ak Parti demokrasinin yerelde başladığına inanmış yerel yola çıkarak geneli hatta yeryüzünü insanlığı kucaklayan anlayış sergileyerek yola devam etmiştir. Bizim 1994'ten itibaren eşsiz İstanbul tecrübemiz var. AK Parti çatısı altında oluşan tecbüreden istifade ediyor birikimleri paylaşarak el ele omuz omuza en kaliteli hizmeti sunuyoruz. Ak Parti'nin belediyecilik anlayışıyla kimse ama kimse yarışamaz.
 
"CEBİNİ DOLDURAN İKTİDAR OLSAYDI..."
 
Sorunlara çözüm üretme hızlı neticeler alma projeler geliştirme hiçbir siyasi parti Ak Parti ile aynı kulvarda yarışamaz. Kardeşlerim belediyecilik diğerlerinin nazrında rant kapısı olabilir bizim nazarımızda sadece millete hizmet kapısıdır. Biz yöneticiliği yönetimi cepleri doldurmak olarak telaki etseydik bugüne kadar devaldığımız okullsr ve derslik sayısını arttırabilir miydik? Kitabı bile bulamayan yavrularımızı eğitim öğretim yılında sıralarına ücretsiz koyabilir miydik? Göreve gerliğimizde 45 liracık burs alan kardeşlerimize 480 lira burs kredi verebilir miydik? Soruyorum sizlere biz bu noktada devleti yerel yöçnetimleri rant kapısı olarak görmüş olaydık eğitim öğretimde Fatih projesine geçebilir miydik? İlkokullarda yavrularımızın kız ve erke onlara dahi kredi burs gibi parasal destek yardım verebilir miydik?Bunlar hazineyi ne kadar güçlendirdiğimizin sonucudur. Hazine tam takır olsaydı kalkıp ülkenin 81 vilayetine hastaneleri inşa edebilir miydik? Tüm hastaneleri halkının emrine biz nasıl verdik?Bunların yanında şuanda yeri geldiği zaman hastasını yurt dışına gönderen Türkiye var. Doğuma yaklaşan kardeşimize kalkıp şehirde onu misafir etmek suretiy doğumunu gerçekleştirip köyüne gönderen sağlık anlayışı var. Emniyet, adalet sarayları. Soruyorum tüm Türkiye'ye. Biz 17 bin kilometre duble yol ilave ettik. Eğer cebini dolduran iktidar olsaydı bunları yapabilir miydi? Enerjide dağ taş demeden elimizin kolumuzun ulaştığı yer kaldı mı? Marmaray gibi dev bir proje teminatı olan Türkiye'de yapılıyor. Marmaray'ın güneyinde çift tüplü 2015'te açacağımız yeni tüp geçit yapılıyor. Anlatacaklarımız buraya sığmaz. Bu Ak Parti belediyeciliği.
 
"KOKUŞMUŞ CHP ZİHNİYETİ YOK"
 
Temelimi ben attım bitirmek Kadir Bey'e nasip oldu. Buralar mezbahaneydi. Şimdi gidin burada daire al bakalım. Hani biz dağları deliyoruz ya Boğaz'ın suyunu Haliç'e aktardık. Biz kokan bir CHP zihniyetinden pırıl pırıul Haliç'i meydana getirdik. Bziden önce burada CHP zihniyeti vardı. Kokuşmuş zihniyet vardır. Artık böyle zihniyet yok. Artık burada herkes balık avlıyor yeri geliyor yüzüyorlar. Baharda yazın bu salonda buarada yer bulmak kolay olmuyor. Buraya durup dururken gelmedik. Bunlar yeterli değil. Daha da güzlelleri olacak.
 
Türkiye'de AK Partili belediyelerin olduğu her yerde çıta yukarlara çıkmıştır. Bugüne kadar ne yaptıysak insan için yaptık. Bizim daha en baştan itibaren söylediğimiz 'insanı yaşat ki devlet yaşasın'. Şehirlerimizi kalıcı huzurla buluşturacağız. Çevreyi, hayvanları, yeşili daha güçlü muhafaza edecek insanı şehri ve tabiatı iç içe yaşayan olarak yücelteceğiz.  Bakınız biz sadece bugüne karşı sorumlu değiliz bugünün Türkiyesine karşı sorumölu değiliz bizler yarını imar etmenin sorumluluğunu omuzlarımızda taşıyoruz. Öyle adımlar atmalıyız ki yarınlar aydınlansın. Bugünden öyle kapılar aramalıyız ki yarınlar o eleğin içinden geçerek süzülerek bugünden çok daha iyi olsun. Bizim nesil yıkımlara şahit olduk.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem