Başbakan Erdoğan:"Asla taviz vermiyoruz"

Erdoğan, "Bürokrasinin de yenilikleri hızla benimsemesi, yani topluma ayak uydurabilmesi için kararlığımızdan asla taviz vermiyoruz" dedi... Başbakan Erdoğan, Türkiye'de toplumunun yeniliklere her zaman açık olduğunu, yenilikleri çok hızlı şekilde benimse

Başbakan Erdoğan:"Asla taviz vermiyoruz"
Erdoğan, "Bürokrasinin de yenilikleri hızla benimsemesi, yani topluma ayak uydurabilmesi için kararlığımızdan asla taviz vermiyoruz" dedi...
 
Başbakan Erdoğan, Türkiye'de toplumunun yeniliklere her zaman açık olduğunu, yenilikleri çok hızlı şekilde benimsediğini belirterek, "Bürokrasinin de yenilikleri hızla benimsemesi, yani topluma ayak uydurabilmesi için kararlığımızdan asla taviz vermiyoruz" dedi.
 
İşte Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:
 
Başbakan Erdoğan, "Türkiye'de son 11 yılda çok önemli reformlar yaptığımız halde zihniyet devrimi çok geriden geldiği için reformlarımız tam manasıyla topluma, bireye, vatandaşa yansıması zaman almaktadır. Zihniyet değişiminin vakit alacağını elbette biliyoruz. Ancak zihniyet değişiminin er ya da geç mutlaka gerçekleşeceğine inanıyoruz.
 
Şu anda yazarken çizerken bırakın eleştiriyi, eleştiri sınırlarını aşarak bize hakaret etme özgürlüğüne sahip olanlar şu anda bizi, 'bizim düşünce özgürlüğümüz yok' diye eleştiriyorlar. Bunu anlamak mümkün değil. Küfre varıncaya kadar bunları yapabildikleri halde hala kalkıp 'özgürlüğümüz yok' diyebiliyorlar.
 
Avrupa Birliği'nin veyahut da bazı çevrelerin hükümetimize karşı bir karalama kampanyası olmuştur ve biz, bunun AB'deki dostlarımız tarafından yürütülüyor olması Avrupa'nın Türkiye hakkında son derece yanlış bilgilendirilmesi için özel bir gayretin gösterildiğini görüyoruz. 'Tutuklu ve hükümlü gazeteciler' diyorlar, bunu Adalet Bakanım defaatle Avrupalı dostlarımıza anlattı. Tutuklu ve hükümlü gazeteciler konusunda Avrupa ve dünya kamuoyu, sistematik şekilde tamamen yanlış bir şekilde bilgilendirilmektedir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler