Başbakan Erdoğan, sözünü unutmadı

Ziyaretler kapsamında Uzunköprü’ye giden Başbakan Erdoğan, miting alanında gördüğü Rahman Ödev’e (17) tedavi sözü verdi. Geçirmiş olduğu rahatsızlığın ardından yürüme yetisini kaybeden Ödev, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı üzerine AK Parti İlçe

Başbakan Erdoğan, sözünü unutmadı

Ziyaretler kapsamında Uzunköprü’ye giden Başbakan Erdoğan, miting alanında gördüğü Rahman Ödev’e (17) tedavi sözü verdi. Geçirmiş olduğu rahatsızlığın ardından yürüme yetisini kaybeden Ödev, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı üzerine AK Parti İlçe Başkanı Çağatay Yılmaz tarafından alınarak Uzunköprü Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Geçen 25 günün ardından Ödev’in tedavisine Uzunköprü Devlet Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Servisi’nde başlandı.
 
 
"ALLAH ONU BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN"
 
 
Duyarlılığı dolayısıyla Başbakan Erdoğan’a teşekkür eden anne Büşra Ödev, "Oğlum Rahman, geçirmiş olduğu rahatsızlık nedeniyle yürüyemiyordu. Durumumuz olmadığı için yeterli tedavisini yaptıramadık. Tam umutlarımız tükenmişken Başbakan’ımız Uzunköprü’ye geldiğinde oğlumu gördü ve ona tedavi için söz verdi. Bizimle bağlantı kurması için AK Parti Uzunköprü İlçe Başkan’ı Çağatay Yılmaz’a da tembih etti. Çağatay Başkan evime gelerek “Hadi oğlunu tedaviye götürüyoruz” dediğinde mutluluktan ailece duygulu anlar yaşadık. Başbakanımıza çok teşekkür ediyoruz. Allah onu başımızdan eksik etmesin” dedi.
 
 
Uzunköprü Devlet Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Gülşah Yaşa Öztürk ise olumlu sonuçlar alacaklarına inandıklarını dile getirerek, "Rahman Ödev’in adım atmasında bazı sıkıntılar var. Uzunköprü Devlet Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde fizyoterapistimiz Murat Kabuk ile birlikte tedavisini planladık. Şu an Rahman’ın tedavisi başladı ve olumlu sonuçlar alacağımıza inanıyoruz’’diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem