Başbakan Davutoğlu: Yoğunluğu CHP ve MHP’ye vereceğiz​

Başbakan Ahmet Davutoğlu Bosna Hersek ziyareti öncesi konuştu. İşte Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları: Yoğunluğu CHP ve MHP’ye vereceğiz​ Pazartesi CHP, Salı MHP, Çarşamba günü HDP ile görüşmeleri yapmak üzere bir planlama içerisindeyiz. Arkadaşla

Başbakan Davutoğlu: Yoğunluğu CHP ve MHP’ye vereceğiz​
Başbakan Ahmet Davutoğlu Bosna Hersek ziyareti öncesi konuştu.
 
İşte Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları:
 
Yoğunluğu CHP ve MHP’ye vereceğiz​
 
Pazartesi CHP, Salı MHP, Çarşamba günü HDP ile görüşmeleri yapmak üzere bir planlama içerisindeyiz. Arkadaşlar randevu için çalışmalara başladı.
 
Yoğunluğu CHP ve MHP’ye vereceğiz. İlk tur üç parti ile görüşme gerçekleşecek. Randevu için temaslara başladık. Pazartesi CHP, Salı MHP, Çarşamba HDP ile görüşeceğim.
 
Kılıçdaroğlu önce kendi partisine baksın
 
Hükümet ettiğimiz her an her saniye hükümet etmenin gereği neyse onu yaparız. Ayrıca Sayın Kılıçdaroğlu'nun benimle ilgili endişelenmesine gerek yok. Önce kendi partisiyle ilgili endişelerini, kaygılarını gidersin, sonra bizimle ilgili yorum yapsın. Biz başka partilerin iç ilişkilerine ya da oradaki dengelere hiçbir şekilde müdahil olmadık
 
Gerekli olmayan hiçbir atama yapılmadı
 
Hükümet oluşum sürecinde işler durmaz. Ben Kılıçdaroğlu'na ifade ediyorum. Gerekli olmayan hiçbir atama yapılmamıştır. Zamandan kazanmak için gerekli olmadıkça yapılan atamaya örnek gösterilemez. Kimse bunun üzerinden tartışma yaratmamalıdır.
 
En kısa sürede hükümeti kuracağız
 
Biz hükümet ederken Türkiye Cumhuriyeti'ni sahipsiz bırakmayız. Elimizden geldiğinde hükümet kısa sürede kuracağız ama yavaşlaması halinde işlerin yavaşlamasına izin vermeyiz. İşi aksatan tek bürokrat olursa onunla ilgili işlem yapılır.Hükümet etmenin gereği neyse onu yaparız. Türkiye'de her şey anayasal çerçevede yürür. Cumhurbaşkanlığı makamını hükümet ortaklığı müzakerelerinin parçası haline getirilmemesi lazım. Biz önce Türkiye'nin gündemindeki konuları konuşalım, hükümeti oluşturalım. Uygulamada her şey daha berrak ortaya çıkar.
 
Srebrenitsa insanlığın vicdan sembolüdür
 
Srebrenitsa insanlığın vicdan sembolüdür. 20 yıl önce 8 bir kardeşimiz gözler önünde katledildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler