Başbakan da Köşk'e çıkıyor

MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Çankaya Köşkü'ne çıktı.Terör örgütü KCK'ya yönelik soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısının MİT Müsteşarı Hakan Fidan, eski Müsteşar Emre Taner ve eski Müsteşar Yardımcısı Afet Güneş'i ifadeye çağırması üzerine gözler Beşiktaş

Başbakan da Köşk'e çıkıyor

MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Çankaya Köşkü'ne çıktı.

Terör örgütü KCK'ya yönelik soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısının MİT Müsteşarı Hakan Fidan, eski Müsteşar Emre Taner ve eski Müsteşar Yardımcısı Afet Güneş'i ifadeye çağırması üzerine gözler Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne çevrildi.

Bugün gelmesi beklenen Fidan, Taner ve Güneş için onlarca basın mensubu Beşiktaş Adliyesi önünde nöbet tuttu.

HAKAN FİDAN ÇANKAYA KÖŞKÜ'NDE
Bu arada, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın, halen Ankara'da olduğu ve Çankaya Köşkü'nde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüştüğü öğrenildi.

Başbakanlık Merkez Bina'da Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile görüşen Başbakan Tayyip Erdoğan da saat 17.30'da Cumhurbaşkanı Gül ile görüşmek için Çankaya Köşkü'ne çıkacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem