Başbakan Arda'nın Saçına Takıldı

Başbakan Erdoğan, İspanya'da görüştüğü Arda Turan'a 'Burada berber yok galiba' diyerek şaka yaptı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bir günlük resmi ziyaret içinde bulunduğu İspanya'nın başkenti Madrid'deki temaslarına sırasında milli futbolcularımız Emre B

Başbakan Arda'nın Saçına Takıldı

Başbakan Erdoğan, İspanya'da görüştüğü Arda Turan'a 'Burada berber yok galiba' diyerek şaka yaptı.

 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bir günlük resmi ziyaret içinde bulunduğu İspanya'nın başkenti Madrid'deki temaslarına sırasında milli futbolcularımız Emre Belözoğlu ve Arda Turan ile görüştü.
 
Başbakan Erdoğan, Ritz Hotel'de gerçekleşen görüşmede Atletico Madrid'de oynayan Türk futbolcular Emre Belözoğlu ve Arda Turan'ı kabul etti. Görüşmeye AK Parti Milletvekili ve eski futbolcu Hakan Şükür de katıldı.
 
Emre ve Arda, Başbakan Erdoğan'a imzalı formalarını hediye ederek formalar eşliğinde Erdoğan'la fotoğraf çektirdi.
 
 
Milli oyunculara, "Bugün maç yoktu değil mi?" diye soran Erdoğan, ilginç saç şekli sebebiyle Arda'ya "Burada berber falan yok galiba" diye takıldı. Yıldız oyuncu ise "(İspanya'da) Ekonomi bozuk ya" diye karşılık verdi. 
 
Emre ve Arda, Başbakan Erdoğan'a imzalı formalarını hediye ederek formalar eşliğinde Erdoğan'la fotoğraf çektirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem