“Barzani fotoğrafları montaj, Dolmabahçe görüşmesi kumpas mıydı?”

Trabzon’un köylerinde seçim çalışmalarını sürdüren MHP Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Hüseyin Örs sordu: “Barzani fotoğrafları montaj, Dolmabahçe görüşmesi kumpas mıydı?”    MHP Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Hüseyin Örs, Ak Parti İktidarının çözüm süreci

“Barzani fotoğrafları montaj, Dolmabahçe görüşmesi kumpas mıydı?”
Trabzon’un köylerinde seçim çalışmalarını sürdüren MHP Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Hüseyin Örs sordu: “Barzani fotoğrafları montaj, Dolmabahçe görüşmesi kumpas mıydı?” 
 
MHP Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Hüseyin Örs, Ak Parti İktidarının çözüm süreci politikalarını eleştirerek “Oslo’dan başlayıp, İmrali ve Kandili içine alarak, Dolmabahçe Sarayı’na kadar uzanan, PKK’nin Meclisteki uzantısı Parti ile yürütülen sürecin planlayıcısı ve yürütücüsü kimdi?” diye sordu.
 
Ak Parti’nin ne yaparsa yapsın, Habur ve Dolmabahçe başta olmak üzere PKK uzantılarıyla yapılan müzakere ve pazarlıkları unutturamayacağını söyleyen Dr. Hüseyin Örs “İmrali ve Kandil’e postacıları kim gönderdi? Çok yakın geçmişte Dolmabahçe Sarayı’nda, İstanbul’daki Başbakanlık Ofisinde milletin gözü önünde, Devletin Televizyonlarının canlı yayınladığı bir toplantı yapılmıştı. Bu toplantıda terörist başı Öcalan’ın 10 emri, İmrali postacıları tarafından okunurken karşılarında Başbakan Yardımcısı, İçişleri bakanı ve Ak parti Grup Başkanvekili yok muydu? Bir yanda Barzani, bir yanda bölücülerin destekçisi türkücü ile poz verenleri unutacak mıyız? Bunları yok mu sayacağız? Barzani fotoğrafları montaj, Dolmabahçe görüşmesi kumpas mıydı?" dedi.
 
MHP’nin Türkiye’nin sigortası olduğunu söyleyen MHP Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Hüseyin Örs açıklamasının son bölümünde “Biz başından beri bu çözülme sürecinin karşısında olduk.  Ak Parti’yi uyardık. Maaşlı trolleri vasıtasıyla olmadık hakaretlerde bulundular, saldırılara mazur kaldık. Şimdi gelinen noktada “MHP, haklıymış” diyorlar. Ak Parti’ye değişik gerekçelerle oy veren kardeşlerimize sesleniyorum : 1 Kasım bu çözülmecilere ‘çekin gidin’ deme günüdür. Terörle müzakere edenlere değil, mücadele diyenlere oy verin. Ülkenin geleceğine oy verin” dedi.
 
basin1.jpg
 
basin2.jpg
 
 
basin3.jpg
 
basin4.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem