Barış Atay serbest bırakıldı!

Ankara Siber Suçlarla Mücadele Ekipleri'nin yürüttüğü operasyon kapsamında RedHack ile bağlantılı olduğu öne sürülerek gözaltına alınan tiyatro ve dizi oyuncusu Barış A. serbest bırakıldı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 14 kişiden 9'u serbest bırak

Barış Atay serbest bırakıldı!

Ankara Siber Suçlarla Mücadele Ekipleri'nin yürüttüğü operasyon kapsamında RedHack ile bağlantılı olduğu öne sürülerek gözaltına alınan tiyatro ve dizi oyuncusu Barış A. serbest bırakıldı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 14 kişiden 9'u serbest bırakıldı, 5 kişi ise tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin 22 Kasım'da Ankara, İstanbul, Bursa, İzmir, Mersin ve Diyarbakır'ın da aralarında olduğu 8 ilde eş zamanlı düzenledikleri operasyonlarda, başka kişi veya kurumlara ait bilgisayara yetkisiz erişim sağladığı, gizli ve kişisel bilgileri ifşa ettiği, bilgisayar sistemlerini çalışamaz hale getirdiği iddiasıyla 14 kişi gözaltına alınmıştı.

Bu kişilerin ayrıca Dışişleri Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve YÖK'ün internet sitelerine saldıran bilgisayar korsanları olduğu belirtilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem