Barış Arduç, Gupse Özay'ı aldattı mı?

Son dönemde genç kızların sevgilisi olan Barış Arduç, fena yakalandı. 'Deliha' filminin çekimleri sırasında tanışıp aşk yaşamaya başladığı Gupse Özay ile yaklaşık 1 yıldır aşk yaşayan yakışıklı oyuncu, önceki gece erkek arkadaşlarıyla Reina'daydı. Geç saa

Barış Arduç, Gupse Özay'ı aldattı mı?

Son dönemde genç kızların sevgilisi olan Barış Arduç, fena yakalandı. 'Deliha' filminin çekimleri sırasında tanışıp aşk yaşamaya başladığı Gupse Özay ile yaklaşık 1 yıldır aşk yaşayan yakışıklı oyuncu, önceki gece erkek arkadaşlarıyla Reina'daydı. Geç saatlere kadar kalabalık bir grupla eğlenen Barış Arduç, mekanda genç kızların gözhapsindeydi. 

FLAŞLARI FARK EDİNCE KAÇTI 

Mekandan yine erkek arkadaşlarıyla çıkan yakışıklı oyuncu, ayakta durmakta güçlük çekince çareyi demirlere yaslanmakta buldu. Bu sırada gizemli bir güzel Barış Arduç'un yanına gitti. Ünlü oyuncuyla kısa süre sohbet eden genç kız, Barış Arduç'tan numarasını istedi. Ünlü oyuncu da gizemli güzelin kendisine uzattığı cep telefonuna numarasını yazdı. Tam bu sırada flaşları fark eden Barış Arduç, hemen genç kızın yanından ayrılarak taksiye bindi. 

'ÇAPKINLIKTADA ACEMİ' 

Şöhreti yeni yakalayan Arduç'un Reina gibi popüler bir mekan çıkışında suçüstü yakalanması "Henüz çapkınlıkta acemi" dedirtti. Bu arada yurt dışında tatilde olan Gupse Özay'ın sevgilisinin bu şekilde görüntülenmesine nasıl tepki vereceği merak konusu oldu.

Takvim

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler