Baransu'dan bomba Fener iddiası

 Fenerbahçe, CAS davasını geri çekerken olayın yankıları hala sürüyor. Gazeteci Mehmet Baransu'ya göre sarı-lacivertli ekip UEFA ile anlaşarak bu kararı verdi... Telegol programına telefon bağlantısı yaparak konuşan gazeteci Mehmet Baransu, Fenerbahçe'nin

Baransu'dan bomba Fener iddiası

 

Fenerbahçe, CAS davasını geri çekerken olayın yankıları hala sürüyor. Gazeteci Mehmet Baransu'ya göre sarı-lacivertli ekip UEFA ile anlaşarak bu kararı verdi...

 

Telegol programına telefon bağlantısı yaparak konuşan gazeteci Mehmet Baransu, Fenerbahçe'nin CAS davasını geri çekmesi hakkında önemli açıklamalar yaptı.

 

Baransu; "16 ocak 2012 günü anlaşma yaptılar ancak imza yoktu. Fenerbahçe yön ile UEFA arasında bir anlaşma yapıldı. Etik kurulundan Aziz Yıldırım'ın aklanacağı haberi gelince de bu anlaşmayı sundular. Her iki kurumda da 4 kişiyle görüştüm ve herkes bunu doğruladı evet böyle bir anlaşma var denildi." sözlerini kullanırken önemli bir noktaya dikket çekti:

 

"Hukukta eğer bir şeyden feragat ederseniz bir daha asla o konuyla dava açma hakkını yok demektir, vazgeçerseniz ise tekrar dava açabilirsiniz. Fenerbahçe feragat ettiği için bir daha bu konuyla ilgili dava açamayacaktır."

 

Baransu Fenerbahçe'nin suç işlediğini de vurgulayarak şu sözlerini kullandı:

 

"Hukuki ve mali açıdan şöyle bir suç var. Fenerbahçe sürekli her konuyla ilgili açıklama yaptı. Yalnızca CAS'la ilgili açıklama yapmadı. Fenerbahçe halka açık bir şirket. Eğer feragat ediyorsanız -ki Fenerbahçe gelecek yıl Avrupa kupalarına katılmama sözü verdi. Bundan eminim. bu yazılı metnisiz, yatırımcılarınız ile paylaşmak zorundasınız. Bu açıklamayı yapmayarak, yatırımcıdan saklayarak suç işliyorsunuz. SPK (Sermaye Piyasası Kurumu) ve maliye bu konu ile ilgili acilen açıklama istemelidir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem