Baransu Başbakandan özür diledi

Uludere’de 35 kişinin ölümüyle sonuçlanın olay sonrası Taraf yazarı Mehmet Baransu’nun yazdıklarına Başbakan Erdoğan dün grup toplantısında sert bir cevap vermişti. Baransu iddialarının arkasında durdu ancak kullandığı ifadeler için özür diledi.Baransu’nu

Baransu Başbakandan özür diledi

Uludere’de 35 kişinin ölümüyle sonuçlanın olay sonrası Taraf yazarı Mehmet Baransu’nun yazdıklarına Başbakan Erdoğan dün grup toplantısında sert bir cevap vermişti. Baransu iddialarının arkasında durdu ancak kullandığı ifadeler için özür diledi.

Baransu’nun twitter’da yazdığı “Sayın Başbakan ben eli silah tutanlardan korkmadım. Kasımpaşalı Tayyip Erdoğan'dan korkacağımı zannediyorsanız yanılıyorsunuz." twitter mesajına Başbakan Erdoğan ‘Bizim derdimiz kimseyi korkutmak değil’ diyerek cevap vermişti.

Taraf yazarı Mehmet Baransu bugünkü köşe yazısında ortaya attığı iddiaların arkasında durarak Başbakan Erdoğan’dan özür diledi.

Baransu şunları yazdı; ““Kasımpaşalı Tayyip Erdoğan’dan mı korkacağım” cümleleri sizi üzmüş. Cambaz ve böcek kelimelerinizden sonra, sinirlerime hâkim olmalıydım. Söyleyen kim olursa olsun... Kullandığım kelimeyi kendime yakıştıramadım, bundan dolayı sizden özür dilerim. Ancak, tıpkı daha önce yaptığım gibi hakikatin peşinden her zaman gideceğim. Hakikatin karşısında kimin durduğuna bakmadan ve de korkmadan...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler