Bankamatik askerleri!

Pop müziğin iki ünlü ismi Kenan Doğulu ile Yalın'ın eğlence gecesi; Etiler'deki bir mekanda yedikleri akşam yemeğiyle başladı. Popçular ardından; rotalarını Nişantaşı'na çevirdi. Burada eğlenen Yalın ile Kenan Doğulu, ardından soluğu Beyoğlu'nda aldı.BEDE

Bankamatik askerleri!

Pop müziğin iki ünlü ismi Kenan Doğulu ile Yalın'ın eğlence gecesi; Etiler'deki bir mekanda yedikleri akşam yemeğiyle başladı. Popçular ardından; rotalarını Nişantaşı'na çevirdi. Burada eğlenen Yalın ile Kenan Doğulu, ardından soluğu Beyoğlu'nda aldı.

BEDELLİ ASKERLİĞİ KUTLADILAR
Taksim'deki eğlencelerinden sonra Ortaköy'deki Angelique adlı mekana geçen popçular, buradan sabaha karşı ayrıldı. Kenan Doğulu ile Yalın'ın eğlence turunun nedeni 470.20120105225128.jpg

sonradan anlaşıldı.

38 yaşındaki Doğulu ile 32 yaşındaki Yalın, 30 bin TL vererek bedelli askerlik yasasından yararlanmalarını birlikte kutladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler