Bankamatiğe bomba bıraktılar

Diyarbakır’da terör örgütü yandaşları tarafından bir bankanın bankamatiğine bırakılan el yapımı bomba, bir ailenin geçişi sırasında patladı. Patlamada annesinin kucağındaki küçük bir çocuk yaralandı.Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde terör örgütü PKK yanda

Bankamatiğe bomba bıraktılar

Diyarbakır’da terör örgütü yandaşları tarafından bir bankanın bankamatiğine bırakılan el yapımı bomba, bir ailenin geçişi sırasında patladı. Patlamada annesinin kucağındaki küçük bir çocuk yaralandı.

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde terör örgütü PKK yandaşları tarafından özel bir bankanın bankamatiğine bırakılan el yapımı bir bomba, çocuklu bir ailenin caddeden geçtiği sırada patlatıldı. Patlamada bankamatikte maddi hasar meydana geldi.

Patlamanın olduğu sırada yoldan geçen bir aile ise bombanın hedefi oldu. Annesinin kucağında babasıyla birlikte kaldırımdan geçen bir çocuğa bombanın parçası isabet etti. Ailenin yolun karşı tarafından olmasından dolayı ciddi zarar görmediği öğrenildi. Olay yerine giden ilk güvenlik görevlileri, bir çocuğun yaralı olduğunu belirterek, olay yerine ambulans istedi. Hafif yaralanan çocuğu ailesi, kendi imkanlarıyla hastaneye götüreceğini belirterek ambulansı beklemedi.

Ancak ailenin hiçbir hastaneye gitmediği ortayı çıktı. Polis hafif yaralandığını belirlediği çocuğun ailesini ulaşmaya çalıştı ancak bulunamadı.

Olay yerine sevk edilen çok sayıda güvenlik gücü çevrede önlem aldı. Olay yeri inceleme ekipleri ise olay mahallinde inceleme yaptı. Polis bankamatik ile yanındaki Sosyal Güvenlik Kurumu Diyarbakır Müdürlüğü binasının güvenlik kameralarını inceleyerek terör örgütü sempatizanlarını tespit etmeye çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler