Banka şunebesine bomba attılar!

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bir banka şubesine atılan ses bombası paniğe neden oldu. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. İsmail Beşikçi Caddesi üzerinde bulunan bir banka şubesine henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından ses bombası a

Banka şunebesine bomba attılar!

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bir banka şubesine atılan ses bombası paniğe neden oldu. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

 

İsmail Beşikçi Caddesi üzerinde bulunan bir banka şubesine henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından ses bombası atıldı. Ses bombasının büyük bir gürültüyle patlaması sonucu çevredeki vatandaşlar ve banka içindeki müşteriler panik yaşadı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, banka şubesinin camları hasar gördü.

 

Polisin olay yerinde yaptığı ilk araştırmada, bombanın bir pet şişe içerisinde yapıldığı ve misketlerle güçlendirildiği tespit edilirken, olayla ilgi geniş çaplı soruşturma

başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler