Banka kartları tarih mi oluyor?

ABD'de bir mahkemenin banka kartları ile ilgili kararı tartışmalara yol açtı. Bankalar, banka kartı hizmetini kaldırabileceklerini açıkladı. ABD'de bir mahkeme banka kartları işlemleri için işletme sahiplerinin ödediği ücretin düşürülmesine karar verdi. B

Banka kartları tarih mi oluyor?
ABD'de bir mahkemenin banka kartları ile ilgili kararı tartışmalara yol açtı. Bankalar, banka kartı hizmetini kaldırabileceklerini açıkladı.
 
ABD'de bir mahkeme banka kartları işlemleri için işletme sahiplerinin ödediği ücretin düşürülmesine karar verdi. Bankalar ise böyle bir durumda banka kartlarından tamamen vazgeçebileceklerini belirtti.
 
Bu kararın, perakendeciler için bir zafer olduğu belirtiliyor. Perakendeciler, 2010'da çıkarılan Dodd-Frank mali işlem yasasıyla, işlem ücretinin üst limitinin 44 sentten 21 sente indirilmesinin yeterli olmadığını savunmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem