Bank Asya’ya ’paralel’ operasyonu

Hisselerinin yüzde 63'ü ve yönetimi TMSF'ye devredilen Bank Asya'nın Manisa Şubesinde polis ekipleri tarafından arama başlatıldı.Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) tarafından imtiyazlı ortaklığının yüzde 63'ü ve 9 kişilik yönetimi 4 Şubat 201

Bank Asya’ya ’paralel’ operasyonu

Hisselerinin yüzde 63'ü ve yönetimi TMSF'ye devredilen Bank Asya'nın Manisa Şubesinde polis ekipleri tarafından arama başlatıldı.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) tarafından imtiyazlı ortaklığının yüzde 63'ü ve 9 kişilik yönetimi 4 Şubat 2015 tarihinde Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)'na devredilen Bank Asya'nın Manisa Şubesinde polis arama yapıyor. Manisa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü tarafından yapılan arama nedeniyle bankanın çevresi güvenlik şeridine alındı. Bankanın bilgisayar ve kayıtlarının incelendiği operasyonun paralel devlet yapılanması ile ilişkili olduğu öğrenildi. Manisa'da daha önce de paralel devlet yapılanması iddiasıyla içlerinde okul, yurt ve STK'lara ait olan birçok kurum ve kuruluşa operasyon düzenlenmişti.

Bank Asya’ya ’paralel’ operasyonu

Bank Asya’ya ’paralel’ operasyonu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler