Balyoz'da yeni gelişme

"3 . Balyoz iddianamesi" kabul edildi

Balyoz'da yeni gelişme

Eskişehir'de bulunan belgelerle ilgili olarak hazırlanan 3. Balyoz iddianamesi kabul edildi.

İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi, özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Ayar'ın hazırladığı Koramiral Deniz Cora, Korgeneraller Korcan Pulatsü, Ziya Güler, Rıdvan Ulugüler ve Abdullah Can Erenoğlu, Tuğgeneral Kubilay Baloğlu, Tümamiral Mücahit Şişlioğlu, emekli Korgeneral Rasim Arslan, HAVELSAN Genel Müdürü Ömer Faruk Yarman'ın da aralarında bulunduğu 64'ü tutuklu 143 şüpheli hakkındaki 264 sayfalık iddianame üzerinde yaptığı incelemeyi tamamladı.

İddianamenin oy birliğiyle kabulüne karar veren mahkeme heyeti, duruşma tarihleri olarak 26, 27, 29 ve 30 Aralık'ı belirledi.Mahkeme heyeti, tutuklu sanıkların bu hallerinin devamına karar verirken, davanın, Balyoz Planı davası ile birleştirilmesi konusundaki istemin iddianamenin okunmasının ardından düşünülmesine hükmetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler