Balta: Yenikapı ruhu zedelenmesin

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, AK Parti Trabzon Gençlik Kolları toplantısına katıldı. 

Balta: Yenikapı ruhu zedelenmesin

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katıldı.

Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmaları hakkında bilgiler veren Balta, “Siz vefakar ve cefakar gençlerimizin de katkıları ve çalışmalarıyla Ankara’da şehrimizi temsil ediyoruz. Siz gençler bu ülkenin yarınlarını emanet edeceğimiz temsilcilerisiniz. 2023 hedefimize doğru da emin adımlarla ilerliyoruz. Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Malumunuz Fettullahçı Terör örgütünün yaptıkları ortada. Bu süreçte siz gençlerimiz büyük bir özveri verdiniz. Ülkemizin aydınlık yarınları için bu gibi kişilere fırsat vermemeliyiz. Evet, ağır bir misyonumuz var ama yanımızda da sizin gibi cesaret dolu, hizmet sevdalısı gençlerimiz var. Bu terör örgütleri yine boş durmayacaklardır. Burada siz gençlere büyük görevler düşüyor. Yenikapı ruhunun zedelenmesine fırsat vermeyelim, bilakis daha da güçlendirelim. Ülke olarak buna çok ihtiyacımız var. Yanımızda sizin gibi cesaret dolu, çalışkan ve yiğit gençlerimiz varken, asla pes etmeyeceğiz. Her zaman sizlerin yanındayım. Bundan sonra da sizlerin yanınızda ve sizlerin destekçisi olacağım, sizlerin hakkı ödenmez. Bu düşünce ile hepinize çalışmalarınızda başarılar diler, saygı ve sevgilerimi sunarım” diye konuştu.



YILMAZ: “VEKİLİMİZİN BİZ GENÇLERE VERDİĞİ ÖNEMİ HER PALTFORMDA GÖRMEKTEYİZ”
AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz’da,  “Toplantımıza Vekilimizin de katılması bizleri onurlandırmıştır. Kıymetli vekilimiz Muhammet Balta’nın biz gençlere çok önem vermektedir. Bunu her platformda da göstermektedir. Kendilerine teşekkür ediyor ve AK Gençlik olarak her daim vekilimizle bir olduğumuzu belirtmek istiyorum.” dedi. Balta daha sonra partili gençlerini sorularını cevaplandırıp, görüş ve temennilerini dinledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem