Balıkseverleri üzecek haber!

Havaların soğumasıyla balığın daha derine inmesi, balık fiyatlarını arttırsa da vatandaşların balığa olan rağbetini arttırdı. Soğuk havalarda balığın tercih edilmesinin en büyük nedeni, balığın yağlanarak daha lezzetli olması.2 hafta öncesine kadar 5 lira

Balıkseverleri üzecek haber!


Havaların soğumasıyla balığın daha derine inmesi, balık fiyatlarını arttırsa da vatandaşların balığa olan rağbetini arttırdı. Soğuk havalarda balığın tercih edilmesinin en büyük nedeni, balığın yağlanarak daha lezzetli olması.

2 hafta öncesine kadar 5 liradan alıcı bulan hamsinin fiyatı 8 ile 14 lira arasında değişen fiyatlardan alıcı buluyor. Havaların soğuması ve poyrazın etkisiyle bazı balıkçılar denize açılamadığından fiyatların etkilendiğini belirten balıkçı esnafı, en çok hamsi, istavrit gibi küçük balıklara rağbet edildiğini söyledi.

Şu anda Yenikapı’daki balık tezgahlarında en çok rağbet gören balıklardan biri de mezgit. Bu yıl bol olduğundan Taze mezgitin kilo fiyatı 10 lira.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler