Balıkesir'de 252 kaçak göçmen yakalandı

Alınan bilgiye göre, sabah gelen ihbarları değerlendiren Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, ayrı ayrı operasyonlar yaptı. Yunanistan’ın Midilli Adası'na gitmek isteyen, aralarında çok sayıda kadın ve çocuğun da bulunduğu 252 kaçak denizde yakalanarak, İ

Balıkesir'de 252 kaçak göçmen yakalandı

Alınan bilgiye göre, sabah gelen ihbarları değerlendiren Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, ayrı ayrı operasyonlar yaptı.

Yunanistan’ın Midilli Adası'na gitmek isteyen, aralarında çok sayıda kadın ve çocuğun da bulunduğu 252 kaçak denizde yakalanarak, İlçe Jandarma Komutanlığına teslim edildi.

Kaçakların Ayvalık Devlet Hastanesi'nde yapılacak sağlık muayenelerinin ardından sınır dışı işlemlerinin yapılması için Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüleceği öğrenildi.

Öte yandan, bir kaçak grubunun bulunduğu şişme botun patlaması üzerine denize düşen 12 kişi, havadan ve denizden yapılan aramalar sonucu kurtarılırken, rahatsızlanarak Cunda Adası'ndaki Sahil Güvenlik İskelesi'ne getirilen hamile bir kaçağa 112 Acil Yardım Ekibi tıbbi yardımda bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem