Bakın neler söyledi!

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, oyunu kullandı. Trabzon’un Soğuksu Mahallesi’ndeki Çamlık Özel Eğitim Meslek Lisesi’nde oyunu kullanan Gümrükçüoğlu, seçim sonuçlarının Türk milletine hayırlı olması temennisi

Bakın neler söyledi!
AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, oyunu kullandı. 
Trabzon’un Soğuksu Mahallesi’ndeki Çamlık Özel Eğitim Meslek Lisesi’nde oyunu kullanan Gümrükçüoğlu, seçim sonuçlarının Türk milletine hayırlı olması temennisinde bulundu.
Oy verme işleminin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gümrükçüoğlu, çok mutlu ve huzurlu olduklarını belirterek şöyle konuştu: “Bütün milletimize Trabzon’umuza bütün vatandaşlarımıza, hemşehrilerimize hayırlı olsun. Seçim kampanyası sonrasında böylesine güzel bir günde barış ve kardeşlik içerisinde demokrasinin en güzel idareli bugün teselli etmesi bizim için çok sevindiricidir. Aslında dünyaya biz kendi kendimizi idare edeceğiz mesajı bugün veriliyor. Halkın iradesi her şeyin üzerinde. Biz çok mutluyuz huzurluyuz. Çok sevinçliyiz. Vatandaşlarımızın takdiri başımızın üstündedir.” 
Trabzon’da dün akşam saatlerinde başlayan ve yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı sonrasında kapanan yolları açtıklarını kaydeden Gümrükçüoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz, sabaha kadar hiç uyumadık. Belediye görevini yerine getiren bütün iş makinelerimizle birlikte şuanda bütün ilçelerimizde de hem il özel idaremiz devredilmiş olmakla beraber büyük özveriyle iş makineleri, operatörleri geceden beri görev almış durumda. Aynı zamanda bizim bütün iş makinesi parkımız merkez ve ilçe belediyelerimizin tümünde hizmet vermektedir.
 
Buraya oy vermeye gelirken hepsinden rapor aldım. Şalpazarımızda, Araklımızda, Sürmenemizde, Çaykaramızda bazı tıkanık olan yolların açılması gerçekleşmiş durumdadır. Hiçbir sandığın yerine ulaşmamışlığı yok. Trabzon’da çok güzel bir hizmet organizasyonuyla kapanan yolların hepsi sabaha kadar yapılan çalışmayla açılmıştır. Vatandaşın çok rahat bir şekilde iradesinin ve tasdik edeceği, oy vereceği partinin mutlaka sandığa yansıması yüzde 100 temin edilmiş durumda. Bu konuda çok huzurluyuz. Şuanda ekiplerimiz görevini sürdürüyor.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler