Bakın hangi dosyayı rafa kaldırmış?

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da ‘Olay Savcı' hesabından 17 Aralık soruşturmasını yürüten ve soruşturma dosyası kendisinden alınan savcı Muammer Akkaş ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı.İddiaya göre, Koç ailesi ile ilgili 2010 yılında bir soruşturma

Bakın hangi dosyayı rafa kaldırmış?

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da ‘Olay Savcı' hesabından 17 Aralık soruşturmasını yürüten ve soruşturma dosyası kendisinden alınan savcı Muammer Akkaş ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı.

İddiaya göre, Koç ailesi ile ilgili 2010 yılında bir soruşturma başlatıldı. Soruşturmayı yürüten kişi 17 Aralık operasyonu ile adı gündeme gelen Savcı Muammer Akkaş'tı.

Dosyada Koç Grubu'nun şirketlerinin usulsüz para transferleri konusu soruşturulduğu ifade edildi. Aynı kaynağın verdiği bilgiye göre, 2010 yılında başlayan Koç Grubu soruşturması, 2 yıl sonra açıklanmayan bir gerekçeyle aniden rafa kaldırıldı.

Koç Grubu'un Türkçe Olimpiyatları'na yüklü miktarda sponsor olduktan sonra dosyanın rafa kaldırıldığı iddialardan bir başkası oldu.

Olay Savcı hesabıyla twit atan kişi, bu konuyla ilgili bir de belge yayınlayarak savcı Akkaş'tan iddialara cevap vermesini istedi ve ‘‘Millet adına çalışıyorsan önce bu Koç Grubu'nun dosyasını raftan indir' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler