Bakım merkezinde kavga: 7 gözaltı

Adıyaman'da özel bir bakım merkezinde tedavi gören hastalarına işkence yapıldığı iddiası üzerine çıkan kavgada 7 kişi gözaltına alındı.İddiaya göre, Atatürk Bulvarı Yeni Hal Pazarı yakınlarında bulunan özel bir bakım merkezinde tedavi gören Y.Y'nin yakınl

Bakım merkezinde kavga: 7 gözaltı

Adıyaman'da özel bir bakım merkezinde tedavi gören hastalarına işkence yapıldığı iddiası üzerine çıkan kavgada 7 kişi gözaltına alındı.

İddiaya göre, Atatürk Bulvarı Yeni Hal Pazarı yakınlarında bulunan özel bir bakım merkezinde tedavi gören Y.Y'nin yakınları, hastalarının yüzünde ve sırt bölgesinde darp izlerini görünce çılgına döndüler. Hastasının yüzünde ve sırt bölgesinde darp izleriyle karşılaşan hasta yakınları, bakım evi görevlilerine olayın ne olduğunu sordu. Hasta yakınları ile bakım merkezi görevlileri arasında çıkan tartışma kısa sürede tekme tokat kavgaya dönüştü.

Çıkan kavgaya gelen polis ekipleri yetersiz kalınca bu defa olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen resmi ve sivil polis ekipleri şahısları yere yüzüstü yatırarak kelepçeledi. Kelepçelenerek gözaltına alınan şahıslar ekip otolarına bindirilirken, bakım merkezi görevlilerine ait olduğu bir otomobilin camları ise kırıldı.

Bakım merkezinde bulunan hastalarının darp edildiğini iddia eden hasta yakınları, "Hasta yakınları olarak burada tedavi gören yakınımızı ziyarete geldik bir baktık ki hastamızın yüzünde kollarında ve sırtında darp izleri var. Biz de bu durumu oranın görevlileriyle paylaştık onlar da bizlere ters cevap verince çılgına döndük. Hastamız bize kendisini darp ettiklerini ve kendilerine bakılmadığını söyledi. Ve bizler, hastamızı bakım evinden almaya çalışınca da, tartışma ve tartışma sonrası da kavga meydana geldi" şeklinde konuşurken, bakıma muhtaç hastanın sırt bölgesinde söndürülmüş sigara izlerinin de yer aldığı iddia edildi. Gözaltına alınan şahıslar, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Bakım merkezi yetkilileri ise hasta yakınlarının ortaya attığı iddiaları yalanlayarak adli sürecin başladığını ifade ettiler.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bakım merkezinde kavga: 7 gözaltı

Bakım merkezinde kavga: 7 gözaltı

Bakım merkezinde kavga: 7 gözaltı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem