Bakanlıktan personel alımı açıklaması

 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ve Savunma Sanayii Bakanlığı'na eleman alınıyor. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, yazılı ve sözlü sınavla 40 Gümrük ve Ticaret Müfettiş Yardımcısı alacak. Sanayii Bakanlığı ise 14 sözleşmeli personel alacak. ADAYLARDA ARANAN ŞARTL

Bakanlıktan personel alımı açıklaması

 

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ve Savunma Sanayii Bakanlığı'na eleman alınıyor. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, yazılı ve sözlü sınavla 40 Gümrük ve Ticaret Müfettiş Yardımcısı alacak. Sanayii Bakanlığı ise 14 sözleşmeli personel alacak.
 
ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR
 
Sınava katılacak adaylarda, en az dört yıllık lisans eğitimi veren hukuk, iktisat, siyasal bilgiler, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleriyle bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurtiçi ya da yurtdışındaki öğrenim kurumlarından birini bitirmiş olma şartı aranıyor.
 
Ayrıca, sınava başvuracak adaylarda 9-10 Temmuz 2011 ve 7-8 Temmuz 2012 tarihli Kamu Personel Seçme Sınavlarının KPSSP 51 puan türünden 80 ve üzeri puan almak ve başvuru yapan puan sıralamasına göre ilk 600 aday arasında bulunmak gibi şartlar aranıyor.
 
BAŞVURU İNTERNETTEN
 
Başvurular, 1-9 Kasım 2012 tarihleri arasında Gümrük ve Ticaret Bakanlığı internet sayfasından elektronik ortamda yapılacak.
 
SAVUNMA BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALACAK
 
Savunma Sanayi Müsteşarlığı da, yönetici asistanı pozisyonunda çalıştırılmak üzere 14 sözleşmeli personel alacak.
 
Müsteşarlığın internet sayfası üzerinden veya Savunma Sanayi Müsteşarlığı Personel ve Eğitim Daire Başkanlığı'na şahsen yapılabilecek başvurular, 22 Ekim'de başlayacak, 5 Kasım 2012 günü saat 18.00'de sona erecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler