Bakanlık düğmeye bastı!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Pervari ilçesinde 12 yaşında görücü usulüyle evlendirilen ve evinde ölü bulunan Kader Erten'le ilgili davaya müdahil oldu.Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Pervari ilçesinde 12 yaşında görücü usulüyle evlendirilen

Bakanlık düğmeye bastı!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Pervari ilçesinde 12 yaşında görücü usulüyle evlendirilen ve evinde ölü bulunan Kader Erten'le ilgili davaya müdahil oldu.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Pervari ilçesinde 12 yaşında görücü usulüyle evlendirilen ve evinde ölü bulunan Kader Erten'le ilgili davaya müdahil oldu. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Bakan Ayşenur İslam'ın talimatıyla davaya müdahil olundu.

Van'ın Çatak ilçesinde yaşarken, ailelerin onayı üzerine bir süre önce Mehmet Atak ile evlendirilen Kader Erten, erken doğumla dünyaya getirdiği ikinci çocuğunun ölümünün ardından, Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Yapraktepe köyündeki evinde silahla vurulmuş halde bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem