Bakanlar Kurulundan bayram müjdesi

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bakanlar Kurulunun, Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 8 Ağustos Çarşamba saat 00.00'dan 11 Ağustos Pazar günü saat 24.00'e kadar oto yollarının ücretsiz olması, Bayram süresince de belediyelerce yürütül

Bakanlar Kurulundan bayram müjdesi

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bakanlar Kurulunun, Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 8 Ağustos Çarşamba saat 00.00'dan 11 Ağustos Pazar günü saat 24.00'e kadar oto yollarının ücretsiz olması, Bayram süresince de belediyelerce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinin ücretsiz veya indirimli olması yönünde karar verdiğini bildirdi.

Arınç, ayrıca Abdullah Öcalan'ın İmralı'da basın mensuplarıyla bir araya gelme talebine ilişkin, "Elimizdeki mevcut hukuki mevzuatta bu mümkün görünmemektedir. Daha önceki yönetmeliklere baktığınız zaman, bir hükümlünün karşısına basın mensuplarını alıp da bulunduğu yerde bir basın toplantısı yapması hiçbir şekilde mümkün görünmemektedir" dedi.

BAYRAMDA OTOYOLLAR ÜCRETSİZ

Arınç, ayrıca "belki Ramazan Bayramı'ndan önce tekrar bir Bakanlar Kurulu yapılamayabileceğini, şimdiden güzel bir haber vermek istediğini" belirterek, "Bayramın ilk günü 8 Ağustos Çarşamba saat 00.00'dan 11 Ağustos Pazar günü saat 24.00'e kadar otoyollarının ücretsiz olması, Bayram süresince de belediyelerce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinin ücretsiz veya indirimli olması Bakanlar Kurulu kararımızla Kabul edilmiş bulunmaktadır" bilgisini verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler