Bakanın göğsünde ağladı

Van'da bir depremzede, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker'in göğsüne başını dayayarak ağladı.Vanlı depremzedeler Erciş ilçesine gelerek bölgede inceleme yapan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker'in göğsünde hüngür hüngür ağladı.YANAĞINI O

Bakanın göğsünde ağladı

Van'da bir depremzede, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker'in göğsüne başını dayayarak ağladı.

Vanlı depremzedeler Erciş ilçesine gelerek bölgede inceleme yapan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker'in göğsünde hüngür hüngür ağladı.

YANAĞINI OKŞAYARAK TESELLİ ETTİ

Bakan Eker, başını göğsüne dayayarak ağlayan depremzedenin yanağını okşayarak teselli etti. Van'da meydana gelen 7,2 şiddetindeki depremin ardından Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker bölgeye gelerek incelemede bulundu.
MAĞDUR DURUMDAYIM

Erciş kaymakamlığına gelerek bilgi alan Bakan Eker, çıkışta depremzedelerin akınına uğradı. Adının Sadettin olduğu öğrenilen bir vatandaş, "Abim, yengem, yeğenlerim enkaz altında kaldı. Ekipler enkazdan çekildi mağdur durumdayım" diyerek başını Bakan Eker'in göğsüne dayayarak hüngür hüngür ağladı.
BİRAZ SAKİN OLALIM

Ekiplere yardımcı olmaları konusunda talimat veren Bakan Eker, göğsünde ağlayan depremzede Sadettin'in yanağı okşayarak "Merak etme şimdi ekipler gelecek sana yardımcı olacak" diyerek teselli etmeye çalıştı. "Çadırımız yok" diyen vatandaşlara Bakan Eker, "Başlangıçta bir sıkıntı oldu. Merak etmeyin şimdi her şey daha koordineli. Herkesin ihtiyacı karşılanacak biraz sakin olalam. Merak etmeyin" dedi.
SABIR İSTİYORUZ

Ev isteyen vatandaşlara ise Bakan Eker, "Akşamdan sabaha bir ev inşa edemeyiz. O ikinci adımdır. Şu anda önce cenazeleri kaldıracağız. Sonra kalan kardeşlerimizi kalacakları bir yere sokacağız. Bunların hepsi adım adım yapılacak. Sizlerden biraz sabır istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler