Bakan'dan zam açıklaması

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, memurların toplu sözleşme haklarından doğacak zamlı maaş almasına olanak sağlayan yasa tasarısının, Nisan ayına yetişebileceğini söyledi.Maliye Bakanı Mehmet Şimşek memur maaşlarıyla ilgili son durum hakkında bilgi verdi.Şimşe

Bakan'dan zam açıklaması

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, memurların toplu sözleşme haklarından doğacak zamlı maaş almasına olanak sağlayan yasa tasarısının, Nisan ayına yetişebileceğini söyledi.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek memur maaşlarıyla ilgili son durum hakkında bilgi verdi.

Şimşek, "Toplu sözleşmeyle ilgili tasarının bütçeden önce bağlanmasını arzulardık. Şu anda Meclis'te olan bir konu. Bir an önce bunun yasalaşmasını ve memurlara zammı aktarmak istiyoruz. Geçen seneki enflasyon farkını ocak ayında yansıttık. Zaten bir geriye dönük farkı ödeyeceğiz. Nisan'a yetişebilir. Müzakereler olacak. Bugünden gün konusunda tarih verme konusunda bir şey söylemek doğru olmaz. Nisan hala mümkün olan bir tarih" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler