Bakan'dan mucize anneye telefon

Geçen perşembe günü evde oyun oynarken açık olan pencereden düşerek ağır yaralanan Aras Özbek’in sağlık durumu her geçen gün daha iyiye gidiyor. Düşen çocuğunun peşinden kurtarmak için atlayan ve yaralanarak hastaneye kaldırılan anne Aylin Özbek’in sağlık

Bakan'dan mucize anneye telefon

Geçen perşembe günü evde oyun oynarken açık olan pencereden düşerek ağır yaralanan Aras Özbek’in sağlık durumu her geçen gün daha iyiye gidiyor. Düşen çocuğunun peşinden kurtarmak için atlayan ve yaralanarak hastaneye kaldırılan anne Aylin Özbek’in sağlık durumunun da iyi olduğu bildirildi. Aylin Özbek’e ülkenin dört bir yanından çiçek ve mesajlar gelmeye başladı. Ordu Devlet Hastanesi’nde gözetim altında tutulan genç kadın da bugün tahliye oldu. Aras bebeğin doktoru Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Niyazi Kalyoncu, "Aras bebeğin sağlık durumu iyiye gidiyor. Genel durumu gayet iyi. Yemeğini yiyor, içiyor. Bugün kendisine oyuncaklarını verdik, artık oyuncaklarına da kavuştu. Sağ ayak kaval kemiğinde kırık var. Kırığı için Pazartesi günü ortopedi tekrar bakacak. Şuuru açık, konuşup yatağının üzerinde oyuncaklarıyla oynuyor" dedi.
 
Taburcu olan Aylin Özbek’in refakatçı olarak Aras bebeğin yanında kaldığını da belirten Dr.Kalyoncu, "Anne bebeğine refakat ediyor. Onun da sağlık durumu gayet iyi. Aras bebeğin servisine aile bireyleri dışında kimseyi almıyoruz. Enfeksiyon açısından ve kalabalık olmaması için ziyaretçi yasağı var. Bebeğimizin durumu böyle giderse 3-4 gün içinde taburcu edeceğiz. Ciddi kırıklar var ama bu bir mucize. Taburcu olunca evde yine takibimiz altında olacak" diye konuştu.
 
BAKAN İSLAM, ’MUCİZE ANNE’Yİ ARADI
 
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam da mucize anne Aylin Özbek’i telefonla arayarak geçmiş olsun dileğinde bulunup Aras ile kendi sağlık durumu hakkında bilgi aldı.
 
Bakan İslam’ın daha sonra  da anne ve bebeğin doktorlarıyla görüştüğü belirtildi. Aras bebeğin tedavi gördüğü Ordu Devlet Hastanesi Beyin Cerrahi servisindeki odasına ise Türkiye’nin birçok yerinden ’Aras bebek ve yılın annesine geçmiş olsun’ yazılı çiçekler gönderildi. Çiçeklerin bir kısmı odanın kdışına konulurken, genç kadını ve ağlunu ziyaret gelen bir çok kişi de ziyaretçi yasağı nedeniyle görüşemeden döndü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem