Bakandan flaş böcek açıklaması

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Başbakan Erdoğan’ın çalışma ofisinde dinleme cihazı bulunmasıyla ilgili soruşturma yürütüldüğünü söyledi.YASADIŞI DİNLEMELER Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ofisinde dinleme cihazı bulunmasıyla

Bakandan flaş böcek açıklaması

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Başbakan Erdoğan’ın çalışma ofisinde dinleme cihazı bulunmasıyla ilgili soruşturma yürütüldüğünü söyledi.

YASADIŞI DİNLEMELER
 
Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ofisinde dinleme cihazı bulunmasıyla ilgili olarak şöyle konuştu:
 
“Başka ülkelerde de yaşanıyor. Her ülkenin belli miktarda bunu yaşadığını düşünüyoruz. Bunlarla mücadele başladı. Bunları bitirdik deme imkanı yok, azaltmaya çalışıyoruz. Başbakanlık idari soruşturma yürütüyor. Hem idari, hem adli soruşturma yürütülüyor. İdari ve adli soruşturma sonucu çıkacak tablaya bakacağız. Ciddiyetle üzerine gidilmesi gerekiyor. Vatandaş da ben de dinlemeler konusunda endişe duyarım."
 
'BENİ DE DİNLEDİLER'
 
Dinlenme konusundaki endişelerin doğal olduğu ve kendisinin de İl Başkanlığı yaptığı dönemde dinlendiğini de belirten Ergin, "Teknolojinin gelişmesiyle birlikte bununla mücadele zorlaştı. Ancak yasama ve yürütme organı olarak ciddi ve kararlı bir mücadele içindeyiz.
 
İdari ve adli soruşturma sonunda çıkacak tabloya bakacağız. Elbette hepimiz insanız ve insani reflekslere sahibiz hepimiz benzer bir duruma muhatap olmaktan endişe duyarız. Benim 2001 yılında Hatay İl başkanlığında yaptığım mülakat da dinlenmişti." dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem