Bakan'a hapis cezası!

Eski Sağlık Bakanı Rıfat Serdaroğlu, referandum sürecinde yazdığı bir yazıda, Soylu hakkında “AKP ve Başbakan’ın gizli ajanı” şeklinde ifadeler kullanmıştı. Soylu’nun açtığı dava dün sonuçlandı. Gaziosmanpaşa 3. Sulh Ceza Mahkemesi’ndeki davada, eski baka

Bakan'a hapis cezası!

Eski Sağlık Bakanı Rıfat Serdaroğlu, referandum sürecinde yazdığı bir yazıda, Soylu hakkında “AKP ve Başbakan’ın gizli ajanı” şeklinde ifadeler kullanmıştı. Soylu’nun açtığı dava dün sonuçlandı.

 Gaziosmanpaşa 3. Sulh Ceza Mahkemesi’ndeki davada, eski bakan 2 bin TL para cezası ve 100 gün hapis cezasına mahkum edildi.

 Serdaroğlu’nun, daha önce mahkumiyeti bulunmadığından, hapis cezasının infazı ertelendi. Suçun tekrarı halinde hapis cezasının infazı gündeme gelecek. Rıfat Serdaroğlu, 1993 yılında Çiller Hükümeti döneminde sağlık bakanlığı yapmış, 28 Şubat sürecinde partiden ayrılarak hükümetin düşmesine sebep olan isimler arasında yer almıştı. Sonrasında siyasetten çekilmek durumunda kalan Serdaroğlu, son yapılan Demokrat Parti Kongresi’nde de genel başkanlığa aday olmuş, ancak Namık Kemal Zeybek’in kazandığı son turda 19 oy alabilmişti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem