Bakan Yıldırım'dan kaza açıklaması

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Pakistan ziyaretine eşlik eden Denizcilik, Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Binalı Yıldırım İzmir'de yaşanan kazayla ilgili açıklama yaptı.Açıklama yapan Yıldırım, "Denize indirilmesi esnasında 2 teknenin, bir tanesi mayın t

Bakan Yıldırım'dan kaza açıklaması

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Pakistan ziyaretine eşlik eden Denizcilik, Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Binalı Yıldırım İzmir'de yaşanan kazayla ilgili açıklama yaptı.

Açıklama yapan Yıldırım, "Denize indirilmesi esnasında 2 teknenin, bir tanesi mayın tarama gemisi, o selametle gidiyor. Onun arkasından indirilecek olan Değirmendere Römorkörü sancak tarafına yatıyor. O esnada alabora oluyor. 2 işçi 8 asker toplam 10 personel hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden askerlerimize Allah'tan rahmet, deniz kuvvetlerine başsağlığı diliyorum" dedi.

Olayla ilgili askeri savcılığın soruşturma başlattığını belirten Bakan Yıldırım, kazanın kesin nedeninin kısa sürede ortaya çıkarılacağını sözlerine ekledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem