Bakan Yıldırım işçilerle iftar yaptı

Çorum-Laçin-Osmancık yolu Kırkdilim Geçişi'nin açılışının ardından, buradaki şantiyede işçilerle ve vatandaşlarla iftar yemeği yiyen Yıldırım, yaptığı konuşmada, zorlu şartlara sahip Kırkdilim Geçişi'ni ulaşıma açmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Y

Bakan Yıldırım işçilerle iftar yaptı

Çorum-Laçin-Osmancık yolu Kırkdilim Geçişi'nin açılışının ardından, buradaki şantiyede işçilerle ve vatandaşlarla iftar yemeği yiyen Yıldırım, yaptığı konuşmada, zorlu şartlara sahip Kırkdilim Geçişi'ni ulaşıma açmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yıldırım, işçiler, vatandaşlar ve diğer davetlilerle şantiye alanında iftar yapmanın ayrı bir mutluluk olduğunu ifade etti.

İşçilerle bir süre sohbet eden ve yolun açılışında emeği geçenlere teşekkür eden Yıldırım, şantiyedeki işçilerin bayramlarını da şimdiden tebrik etti.

Kırkdilim Geçişi'ne kurulan sofralarda iftarını açanlar arasında, AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Çorum Valisi Nurullah Çakır, Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Habib Soluk, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin de yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem