Bakan Süleyman Soylu nöbet tuttu!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Güneydoğu’da terörün biteceğini belirterek, “Tek bir terörist kalmayacaktır. 480 bin kareyi başka alanlarla karıştırmaya çalışanlara karşı cevabımız müsamahakar olmayacaktır” dedi. AK Parti Trabzon İl Başk

Bakan Süleyman Soylu nöbet tuttu!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Güneydoğu’da terörün biteceğini belirterek, “Tek bir terörist kalmayacaktır. 480 bin kareyi başka alanlarla karıştırmaya çalışanlara karşı cevabımız müsamahakar olmayacaktır” dedi.

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından Aralık ayından itibaren Cuma günleri İl Başkanlığı’nda 13.00-16.00 saatleri arasında Trabzon milletvekillerinden biri halkla buluşuyordu. Uygulamanın bu hafta ki nöbetçi milletvekili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu oldu. SGK Trabzon İl Müdürlüğünün ziyaretinin ardından AK Parti Trabzon İl Başkanlığına gelen Bakan Soylu, burada vatandaşların talep ve sıkıntılarını dinledi.

Vatandaşlarla görüşmeden önce basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bakan Soylu, nöbetçi vekil uygulamasıyla meselelerden uzak kalmayacaklarını dile getirerek, “Sadece seçim dönemlerinde vatandaşla iç içe olan değil bunu sistematik bir şekilde sürekli devam ettirerek elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bazen yoğunluğumuzdan dolayı bazı meselelere uzak kalabiliriz. Bu sistem bu meselelere bizi uzak kalmaktan alı koyar” dedi.

“Türkiye’nin bugün elde ettiği avantajı ve Türkiye’nin elde ettiği fırsatı Türkiye’ye kullandırmamak ve yönettirmemek isteyenler var” diyen Bakan Soylu, “Bunu Güneydoğu’da net bir şekilde görüyoruz. Bir terör örgütü özellikle karşı karşıya kaldığımız olaylardan dolayı bunu net bir şekilde ifade ediyoruz. Bir terör örgütü kendi ittifaklarıyla beraber Türkiye’nin önümüzdeki 4 yılında elde ettiği fırsatı maalesef yokluğa çevirmeyi çalışıyor. Orada terör sona erecektir. Tek bir terörist kalmayacaktır. 480 bin kareyi başka alanlarla karıştırmaya çalışanlara karşı cevabımız müsamahakar olmayacaktır. Bu çok nettir” ifadelerini kullandı.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş’ın rapor alarak uzun süredir görev yaptığı okula gitmemesiyle ilgili soruya Bakan Soylu, “Gerekli merciler zannediyorum bu tetkiki yapacaklardır. Olayı derinliğini biliyor değilim. Onlar gibi her mesele üzerinden bir istismar ortaya koyacak değilim. Orada bu tür meseleleri kim istismar eder, kim kendi görevini yerine getirmezse bu çok büyük bir zafiyet oluşturur. Biz bu zafiyete de müsaade etmeyiz. Biz orada bir kamu düzeni oluşturmak için değil, orada insanlarımızın her türlü meselesine destek olabilmek ve her şeyin normal seyri içerisinde devam edebilmesi için biz hükümet olarak da üzerimize düşen vazifeyi yerine getireceğiz” diye konuştu.

an4mehrvpsaydu7ni-ut2nt-3qs2bj6srgqohmidag9l.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem