Bakan Şimşek'e ikiz müjdesi

2010 yılında Esra Şimşek ’le evlenen Mehmet Şimşek ’in eşinin hamile olduğu öğrenildi.Şimşek çiftinin ikiz bebek beklediği, Esra Şimşek ’in de 12 haftalık hamile olduğu öğrenildi.Şimşek’in ikiz bebekleri ile birlikte kabinenin çocuk sayısı 79’a çıkacak. K

Bakan Şimşek'e ikiz müjdesi

2010 yılında Esra Şimşek ’le evlenen Mehmet Şimşek ’in eşinin hamile olduğu öğrenildi.

Şimşek çiftinin ikiz bebek beklediği, Esra Şimşek ’in de 12 haftalık hamile olduğu öğrenildi.

Şimşek’in ikiz bebekleri ile birlikte kabinenin çocuk sayısı 79’a çıkacak. Kabinenin tek bekar bakanı da Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik.

İnternet sitesinde yer alan habere göre,  Şimşek çifti müjdeyi verdi. Esra Şimşek 'Mehmet Bey, kalabalık bir aileden. Çocuk için baskı geliyor mu?' sorusuna şu cevabı verdi:

"Biz evlendikten sonra 3.5 yıl boyunca devamlı bize "Çocuk ne zaman?" diyorlardı. Batman'a her gittiğimizde ilk soru bu oluyordu. Mehmetler dokuz kardeş ve her kardeşin minimum 4-5 çocuğu var. Buradan sizlere de güzel bir haber verelim, "ikiz bebek" bekliyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem