Bakan muhalefete yüklendi

TEK AMACIMIZ SORUNU ÇÖZMEK Açılım süresinin başından beri şeffaf olduk, şeffaf bir şekilde yol izledik, konuları ele aldık. Katılım beklediğimizi söyledik. Büyük sorunların çözümü sancılı olur. Kimse bir çırpıda sorun çözmemizi beklemesin. Yıllardır mille

Bakan muhalefete yüklendi

TEK AMACIMIZ SORUNU ÇÖZMEK

 

Açılım süresinin başından beri şeffaf olduk, şeffaf bir şekilde yol izledik, konuları ele aldık. Katılım beklediğimizi söyledik. Büyük sorunların çözümü sancılı olur. Kimse bir çırpıda sorun çözmemizi beklemesin.

 

Yıllardır milletimizi kanını emen ve halkımızı üzen bu sorunu alt etmeye çalışıyoruz. Küçük siyasi olaylar peşinde değiliz. Tek amacımız sorunları çözmek ve acıları dindirmek.

 

SİZİN ÖNERİNİZ NEDİR?

 

Siyasi anlayışımızla kavga ve çatışmaya değil, mutabakata varmaktır. En başından beri elimizden gelen her çabayı gösterdik. Ama bizim birleştirici çabamız maalesef öncelikle muhalefette karşılık bulaşamadı. Bu onların tercihidir.

 

Küçük sorunlarla ve siyasi bahanelerle bu süreci sabotaj etmeyi çalışanları görüyor. Demokratik açılım sürecini sadece milleti muhatap alarak biz başlattık. Açılım devam etmektedir. Açılım bitti diyenlere soruyorum: "Sizin çözüm amacınız nedir?"

 

Sizin geliştirdiğiniz düşünce, görüş ve proje nedir? Muhalefete de toplumsal sorunlar konusunda politika üretme durumu yok mudur? Milletimiz bu soruların cevaplarını muhataplarından beklemektedir, bekliyoruz.

 

YOLLARIN DİKENLİ OLACAĞINI BİLİYORUZ

 

Biz bütün gücümüzle açılım sonuçlanması için var gücümüzle çalışıyoruz, milletimizin desteğiyle yürüyoruz. Yolların dikenli olacağınız biliyoruz. Dikenleri tek tek kopartarak ilerleyeceğiz. Doğru bildiğimiz yolda milletimizin desteğiyle yürüyeceğiz.

 

Temel hak ve özgürlükleri genişletmeye yönelik çalışmalarımız sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler