Bakan Konvoyunda şüpheli araç

 Adana'da Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in konvoyuna karışan şüpheli bir araç takla attı. Araçtaki 2 şüpheli kayıplara karıştı. Yeni Adliye Sarayı'nın açılışı için Adana'nın Ceyhan İlçesi'ne giden Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in ortayolda ilerleyen konvoyu

Bakan Konvoyunda şüpheli araç

 Adana'da Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in konvoyuna karışan şüpheli bir araç takla attı. Araçtaki 2 şüpheli kayıplara karıştı. Yeni Adliye Sarayı'nın açılışı için Adana'nın Ceyhan İlçesi'ne giden Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in ortayolda ilerleyen konvoyuna giren bir otomobil Bakan'ın makam aracını tehlikeye düşürdü.

 

Polisin 'dur' uyarısına uymayıp kaçan ve içinde 2 kişinin bulunduğu otomobil Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde otoyoldan çıkışta takla attı. Araçta bulunan ve kemlikleri tespit edilemeyen 2 şüpheli kaza yapan aracı terk edip kayıplara karıştı.

Çok sayıda polis ekibi şüphelilerin yakalanması için bölgede çalışma başlattı..

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem