Bakan Kılıç’tan öğrencilere müjde!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kredi ve Yurtlar Kurumunca öğrencilere sunulan yemek hizmetlerinin saatlerinde yeni bir düzenleme yapıldığını açıkladı.Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, öğrencilerden Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’a özellikle ak

Bakan Kılıç’tan öğrencilere müjde!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kredi ve Yurtlar Kurumunca öğrencilere sunulan yemek hizmetlerinin saatlerinde yeni bir düzenleme yapıldığını açıkladı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, öğrencilerden Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’a özellikle akşam yemeği saatlerinde yeni bir düzenleme yapılması noktasında çok sayıda talep geldiği vurgulandı. Bakan Kılıç’ın talimatıyla akşam yemeği saatlerinin yeniden düzenlendiği belirtilen açıklamada, "Daha önce 16.00-24.00 saatleri arasında verilen akşam yemeklerinin öğrencilerimizin yemek saatleri ile okul saatlerinin çakışmaması adına 14.00-24.00 saatleri arasında verilecek şekilde düzenlendiğini kamuoyuna duyururuz" denildi.

KYK’ya ait yurtlarda sabah kahvaltısı ise 06.00-12.00 saatleri arasında verilmeye devam edilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem